Kozijnen, ramen en deuren

Kozijnen, ramen en deuren vakkundig geplaatst

SBBO Renovatie is gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen, ramen en deuren in de Bollenstreek en de regio’s Rijnland en Leiden. Ook leveren wij horren en gordijnen. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Diensten SBBO: ramen, kozijnen en vensters

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een duurzame keuze. Ze gaan tot 25 jaar mee en zijn onderhoudsarm. Bovendien zijn ze uit te voeren in vrijwel elke RAL-kleur.

SBBO Renovatie is VKG-gecertificeerd.

Houten kozijnen

SBBO Renovatie levert hoogwaardige houten kozijnen. Hout is een natuurproduct dat uw kozijnen een klassieke uitstraling geeft. Houten kozijnen zijn gemakkelijk zelf in alle gewenste kleuren te schilderen.

Ramen

SBBO Renovatie plaatst goed geïsoleerde ramen van alle gewenste soorten: draairamen, schuiframen, kiepramen enzovoort. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in dakvensters.

Deuren

SBBO Renovatie plaatst binnendeuren, voordeuren en achterdeuren in elke gewenste stijl. Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

Horren en raamdecoratie

Desgewenst plaatst SBBO Renovatie hoogwaardige horren die u beschermen tegen ongedierte en pollen van buitenaf. Ook verzorgen wij raamdecoratie die aansluit bij uw smaak en interieur. Wij gebruiken de horren en raamdecoratie van KeJe.

Zonwering

Behalve ramen, dakvensters, horren en raamdecoratie verzorgt SBBO Renovatie ook zonwering. Een beetje zon is prettig, maar de hoeveelheid licht kan ook voor irritatie zorgen. Reguleer de hoeveelheid zon in huis met de zonwering van SBBO Renovatie.