Gevelbekleding

Hoogwaardige gevelbekleding

Reken in de Bollenstreek en de regio’s Rijnland en Leiden op SBBO Renovatie voor al uw gevelbekleding en dakrandbekleding. Lees hieronder meer over de merken en materialen die we gebruiken.

keralit

Keralit

De gevel- en dakrandbekleding van Keralit is onverwoestbaar, onderhoudsarm en niet van hout te onderscheiden. De drie modellen van Keralit zijn leverbaar in meer dan 30 kleuren. Bezoek voor meer informatie en foto’s de website van Keralit. SBBO Renovatie beschikt over het speciale Keralit-certificaat.

plastica

Plastica

Plastica is producent van diverse soorten plaatmateriaal, waaronder hoogwaardige gevelbekleding. De gevelbekleding van Plastica is verkrijgbaar in een breed kleurenpalet en verschillende materialen, waaronder echt hout. Ga voor meer informatie en foto’s de website van Plastica.

trespa

Trespa

De gevelpanelen van Trespa zijn perfect te gebruiken in geventileerde gevelsystemen. De platen zijn eenvoudig te combineren met andere bouwmaterialen, zodat ze kunnen worden gebruikt voor unieke accenten en effecten. Meer informatie en foto’s vindt u op de website van Trespa.

SBBO - overige gevelbekleding

Overige materialen

Desgewenst plaatst SBBO Renovatie ook de meest traditionele en klassieke gevelbekleding van allemaal: hout. Heeft u andere wensen met betrekking tot patroon en materiaal? Aarzel dan niet om uw wensen met ons te bespreken. SBBO Renovatie levert altijd maatwerk!